2020 Sonbahar / Kış Erkek Triko Kreasyonu

2020 Sonbahar / Kış Erkek Triko Kreasyonu

 

Twister Jeans koleksiyonundaki birbirinden farklı model, kesim ve yaka detaylarına sahip triko kazakları inceleyerek kış stilinizi oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Erkek Triko Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir ?
Erkek triko seçiminde, triko modeline ve yaka yapısına göre dikkat edilmesi gereken pek çok nokta bulunur. Örneğin, bisiklet yaka trikolar zor kombin yapılabilen modeller arasındadır. Bu nedenle bu triko kazaklar genellikle casual kombinler için uygun olur. Vücut şeklinize uygun bir model seçmelisiniz. Mesela, Beli lastikli olan bisiklet yaka triko kazakların, göbek bölgesini çok daha fazla ön plana çıkardığını unutmamalısınız. 

Smart-casual bir triko kazak modeli olarak geçen boğazlı triko kazaklar, çok genç erkeklerden ziyade orta yaş grubundaki erkekler tarafından tercih edilir. Oturaklı ve ağır bir havası olan bu triko kazaklar, klasik görünmeniz gereken ortamlar için ideal olur.
Her erkeğin gardırobunda mutlaka bulunması gereken V yaka kazakları yazın giyecekseniz pamuklu olanlarını, kışın giyecekseniz yünlü olanlarını tercih etmelisiniz. Boğazlı kazak olarak da geçen balıkçı yaka kazaklar, kışlık kazak modellerinden bir tanesi olduğu için yalnızca kış aylarında tercih etmelisiniz. Üstelik penye olan modellerini de kış aylarında rahatça kullanabilirsiniz. Balıkçı yaka kazaklar göbek ve omuz detaylarını ortaya çıkartan modellerden olduğu için, eğer karın bölgenizde fazlalıklar ya da çok geniş veya çok dar omuzlu bir vücudunuz varsa bu kazakları giyerken biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle ince vücuda sahip kişilerde fit bir yapıya sahip olan balıkçı yaka kazaklar da hoş bir görünüm oluşturur.

2020 Erkek Triko Modelleri

2020 erkek kazak trendleri arasında yine balıkçı yaka kazak modelleri ön planda. Birkaç yıl öncesine kadar neredeyse unutulmuş bir model olan bu kazaklar son yıllarda oldukça popüler. Şıklığın yanı sıra soğuktan korunmaya da yardımcı olan modeller sayesinde bu sezon erkekler, atkı kullanmaya çok da ihtiyaç duymayabilir. Bisiklet yaka kazak modellerinde ise koyu ve toprak tonların yanı sıra canlı renkler ve birbirinden çarpıcı desenler de oldukça moda. Ayrıca erkek kışlık kazak modelleri arasında önemli bir yere sahip olan yakası düğmeli kazaklar 2020 yılında gömleklerle birlikte kullanılacak. Bu şekilde hem şık hem de spor bir hava yaratabilir ve dilediğiniz her yerde uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz.
2020 Sonbahar / Kış Erkek Triko sezonunda twister jeans erkeklerini, birbirinden şık ve havalı erkek
triko modelleri bekliyor.

Etiketler: triko,erkek triko, v yaka triko, bisiklet yaka triko, bogazlı triko,
Kasım 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR