XML bayilik

XML bayilik

 

Twister.com.tr İstanbul’da bulunan deposu ve geniş ürün  gamı ile xml bayilik hizmeti sunmaktadır.

Bayimiz olabilmeniz için kriterlerimize uygun bir web siteniz olması gerekmektedir.

Gelişmiş Xml Sistemimiz sayesinde satışta bulunan tüm ürünlerin stokları anlık olarak güncellenmektedir.30 dakika içerisinde 1000 adetten fazla ürünü stok bilgileri, resimleri, ürün açıklamalarını kısacası satış için gerekli her şeyi sitenize eklemiş olursunuz.

Kargo süresi konusunda hem kendi müşterilerimize hemde bayilerimize karşı çok hassasız.Hızlı kargo bizim için her şeyden önce gelir.

Xml veren firmalar arasında bizi diğerlerinden ayıran büyük özellikler:

1- Xml veren firmalar üreticinin gönderdikleri bir adet kötü resim ile yetinerek bayilerine bu resimleri iletmekte ve onlardan bu şekilde satış beklemektedir.Twister xml de ise tüm ürün resimleri Min.4 adet değişik açıklardan ve kendi stüdyosunda kendi mankenleri ile çekilmektedir.

2-Twister xml üreticilerin stoklarını sisteme asla girmez kendi deposundaki ürün adedini bayilerine yansıtır.Böylece bayilerimiz kendinden emin satışını yapar ve müşterilerine hiç bir zaman mahçup olmazlar.

3-Twister ürünlerini %100 oranında kendi ürettirir bu nedenle twister da olan çoğu ürünlere internette rastlayamazsınız.Müşterileriniz ürünleri başka siteler ile kıyaslayamazlar beğendilerse alırlar çünkü o ürün sadece sizde satılmaktadır.Bir de bunun üstüne en uygun fiyatı twister ürünleri ile siz sunuyor olursunuz.

4-Twister xml sisteminde günlerce kargo hazırlama gibi bir konu olamaz tüm siparişler aynı gün depomuzdan Yurtiçi kargo ya teslim edilir.

 

 5- 3 ay aktif olmayan hesaplar kapatılmaktadır.


6- firmanızın info  veya firma uzantılı mail adresinizin haricinde gelen hiçbir mail dikkate alınmayacaktır.

Bayimiz olabilmek için [email protected] adresimizden bilgi isteyebilirsiniz.

Gerekli bilgiler mail adresinize gönderilecektir.

Etiketler: xmlbayilik,ücretsiz xml,dropshipping,
Nisan 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR